Vért iszok

Post Reply
not_james_bond
Posts: 3
Joined: Fri May 08, 2020 9:34 am

Vért iszok

Post by not_james_bond »

Problémám akadt a barátaimmal, nem tudják elfogadni az egyik fura szokásomat :cry: . Nagyon elítélnek miatta, pedig nem tudok ellene mit tenni. Hetente legalább kétszer késztetést érzek arra, állat vért igyak :roll: . Nem tudom ez hogy alakult ki, de mostanára szokássá vált. Mit tegyek az érdekében hogy megértsék, vagy legalább elfogadják? :?:
Remélem, hogy senki sem fog itt elítélni, bízom bennetek :D .

Zsömike™
Posts: 1
Joined: Mon May 25, 2020 12:28 pm

Válasz: Vért iszok

Post by Zsömike™ »

Kedves not_james_bond!

Ez miatt nem kell szégyenkezz. Ha a barátaid ez miatt ítélnek el, nem a barátaid. A barátok dolga, hogy elfogadják és megértsék egymást. Nyitottan, gátlások nélkül tudjatok beszélgetni. Ha ez miatt ítélnek el, lehet nehéz kimondani, de nem a barátaid. Ma már nehéz olyan embereket találni, akik mellett teljesen önmagunk lehetünk. Ha sikerül ilyet találni, ne engedjük el.

Remélem tudtam segíteni! :D

Csakos420
Posts: 2
Joined: Sat Jun 06, 2020 1:21 pm

Re: Vért iszok

Post by Csakos420 »

Hello!
A vér ivás tényleg nem hétköznapi tevékenység, ezért én azt gondolom, ha új barátokat szerzel ők sem tudják majd teljes mértékben elfogadni. Szerintem erre a problémára ott kell keresni a megoldást, hogy miért érzel késztetést a vérivásra.
:D

not_james_bond
Posts: 3
Joined: Fri May 08, 2020 9:34 am

Re: Vért iszok

Post by not_james_bond »

Helló Csakos420!
Köszönöm a válaszod illetve azt, hogy segíteni szeretnél. Késztetést érzek olyan módon, hogy szeretnék vért inni de lehetőségem azonban nincs rá. Ezért törekszem megállni, hogy évente egyszer vagy kétszer igyak. Ami pedig a késztetés okát illeti, arra én is már régóta keresem a választ, de őszintén fogalmam sincs. Azon vagyok, hogy olyan barátokat keressek akiket ez egyáltalán nem zavar, mert tudom hogy valahol biztos vannak olyan emberek. Nem várom el senkitől, hogy megértse nekem annyi is elég ha így elfogadnak az emberek. :)

Post Reply